Pakketinformatie standaard U hebt al Wordpress

Wanneer u al beschikt over een WordPress website is het standaardpakket de meest geschikte optie.

Wanneer u kiest voor het standaardpakket van SHOOX Occasions wordt uw WordPress website voorzien van een zogenaamde plugin. Met behulp van deze plugin kan Wheelerdelta met uw website “praten”. Zodra u uw voorraad bijwerkt, worden de wijzigingen direct doorgevoerd op uw website. Denk hierbij aan:

  • Het toevoegen van een nieuw voertuig
  • Het aanpassen van de gegevens van een bestaand voertuig
  • Het verwijderen van een voertuig

Uw voorraad altijd beschikbaar voor bezoekers van uw website

Een groot voordeel van het gebruik van SHOOX Occasions is dat uw voorraad altijd beschikbaar is voor bezoekers van uw website – ook wanneer Wheelerdelta even niet beschikbaar is.

Uw voorraad in uw huisstijl

Screenshot van Wheelerdelta standaardmodule

Aangezien uw voorraad in uw website wordt opgeslagen, kan de voorraad op vrijwel elke manier worden getoond. Wilt u uw voorraad in rijen, kolommen of geschikt voor mobiele apparaten hebben? Dit is geen probleem omdat u niet langer vast zit aan de standaard lay-out van de Wheelerdelta voorraadlijst op uw website. Zoekfilters kunnen door uw bezoekers eenvoudig worden gedeeld met anderen.

Voorbeeld van Shooxoccasions occasionlijst

Vindbaarheid in Google

Google houdt van websites die actueel zijn. Omdat u voortdurend uw voorraad bijwerkt, wordt uw website ook voortdurend van nieuwe gegevens voorzien. Dit wordt door Google gewaardeerd met een betere ranking.

Kosten Wat krijgt u voor uw geld

Om uw WordPress website te koppelen met Wheelerdelta zijn een aantal voorbereidingen nodig. Zo moet de plugin geïnstalleerd worden en moet er een overzichtspagina en detailpagina voor uw occasions worden gemaakt. U wordt gevraagd een aantal gegevens aan te leveren maar als u daar niet uit komt geeft SHOOX hier graag ondersteuning in. Voor al deze werkzaamheden vraagt SHOOX een eenmalige vergoeding van €125,-. Deze kosten worden vooraf aan u gefactureerd.

Daarnaast betaalt u maandelijks een bedrag van €22,50. Hierdoor bent u verzekerd van updates en technische ondersteuning met betrekking tot de koppeling tussen uw voorraad in Wheelerdelta en uw WordPress website. De maandelijkse kosten worden per twaalf maanden vooraf aan u gefactureerd.

Geen WordPress website? Geen paniek

Mocht u nog geen WordPress website hebben, dan kunt u door SHOOX een website laten bouwen die draait op WordPress. Standaard zijn websites van SHOOX “Responsive”. Dat betekent dat uw website op elk modern apparaat kan worden bekeken, ongeacht de schermgrootte. Voor het bouwen van een website die draait op WordPress vraagt SHOOX een vergoeding van €1499,-. Uiteraard kunt u uw WordPress website ook door een andere partij laten ontwikkelen. Hierna kunt u bij SHOOX kiezen voor Pakket “Standaard”.

Voorwaarden voor SHOOX Occasions Geen lange lijst, wel belangrijk

Alle genoemde prijzen zijn exclusief de wettelijke btw. De op deze website genoemde maandelijkse kosten worden per twaalf maanden vooraf gefactureerd. De op deze website genoemde maandelijkse kosten zijn uitsluitend voor de koppeling tussen Wheelerdelta en uw Wordpress website met behulp van de plugin SHOOX Occasions. Wordpress versie 3.8 of later is vereist voor een correcte werking van de plugin. SHOOX kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die wordt geleden door opdrachtgever voortvloeiende uit de werkzaamheden die SHOOX voor opdrachtgever verricht. Elk pakket vereist een getekende opdrachtovereenkomst. Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. © SHOOX - a fresh breeze for your business.